中国龙珠论坛

加入龙论666

QQ登录

只需一步,快速开始

香港归来,买左超多龙珠CD

由于番到屋企已经12点,听日又要番乡下,图片暂时无法提供,先占一楼,等7号翻来再慢慢披露~

终于去左传说中既信和大厦!仲有湾仔188商场!!!!

龙珠最新情景一套有卖65元的~

原来真系有日本彩漫同单卷DVD卖!可惜唔够钱呀~

最可惜系打的落车时漏左两张碟系车度,好心痛啊!有无人安慰到我!!!

以下是引用午夜格古洛在2006-10-2 上午 02:07:15的发言:

由于番到屋企已经12点,听日又要番乡下,图片暂时无法提供,先占一楼,等7号翻来再慢慢披露~

终于去左传说中既信和大厦!仲有湾仔188商场!!!!

龙珠最新情景一套有卖65元的~

原来真系有日本彩漫同单卷DVD卖!可惜唔够钱呀~

最可惜系打的落车时漏左两张碟系车度,好心痛啊!有无人安慰到我!!!

梗系有啦,午夜哥哥肯定玩得好开心啦,有无去葵芳啊?期待你D图片!

去香港误出声??

又翻乡下??抵丢cd啊

点解会甘吾小心D昨碟噶....我都心痛拉...

玩得太高兴啊!!心疼

无念到一气呵成写左太多,发左去交流区了,各位广州朋友去果边捧下场好吗!

http://bbs.dragonballcn.com/viewthread.php?tid=29107