中国龙珠论坛

加入龙论666

QQ登录

只需一步,快速开始

[k场搜刮]永福路REDBOX都有好几首龙珠中文、日文歌唱!

今日去永福路新开既REDBOX(红点),香港加州红正式投资既K场。装修唔错,d歌好新!由于系试业期,价钱都几平下……等等,入正题先。

循例又gum遥控稳龙珠歌,系“儿歌”(四个字,唔多记得)个栏目度稳到两首《龍珠》,都系张氏兄弟嘎。

跟住再杀入日文歌,选中之后跳出黎一个提示框话咩选日文歌要联系服务台,跟住我再gum多几gum,结果从字母开始,有好多动画歌,有Dan Dan啦,仲有 Blue Velvet,再后面就无时间稳啦,虽然拣左都无办法唱,因为现场有太多歌排紧队啦!

结果净系唱左《浪客剑心》片尾曲三分之一纯情既感情 咂!

下次再去一定要研究深入d,呢次连chala head chala都无为意,真系失败!

不过终于比我等到一间有齐中文版同日文版龙珠歌唱既k场,真系超高兴啊,(咩哇?钱柜都有?但系钱柜边度系我地d贫苦大众去嘎地方啊)期待同龙珠广州FANS一齐去试唱!

哇.点解午夜哥哥成日甘得闲去唱K噶!好羡慕啊

下次又有机会听到午夜哥哥唱歌啦,兴奋中~~~~~~~

感冒症延缓发作啊,而家喉咙开始超痛,睇黎准备开始感冒了~

以下是引用午夜格古洛在2006-9-18 上午 11:49:45的发言:

感冒症延缓发作啊,而家喉咙开始超痛,睇黎准备开始感冒了~

午夜哥哥要注意身体啊,健康比工作更加重要啊!

以下是引用不再是天使在2006-9-19 上午 11:11:55的发言: 午夜哥哥要注意身体啊,健康比工作更加重要啊!

哈哈,多谢啦,而家似乎好翻好多了,所以家阵又系度挨午夜~~

以下是引用午夜格古洛在2006-9-22 上午 02:41:20的发言: ]

哈哈,多谢啦,而家似乎好翻好多了,所以家阵又系度挨午夜~~

挨午夜! 话做咩甘辛苦啊,为咗工作吗?

以下是引用不再是天使在2006-9-23 上午 11:16:24的发言: > 挨午夜! 话做咩甘辛苦啊,为咗工作吗?
为左工作和论坛~

午夜哥哥真系伟大啊,为咗论坛。但我始终觉得侦听健康系最重要噶,午夜哥哥要注意好身体啊

寻晚再去多次RedBox,GT全部五首主题歌都有齐!~~!!惊喜!

"结果净系唱左《浪客剑心》片尾曲三分之一纯情既感情 咂!"

以下是引用五星红猪在2007-2-13 2:31:48的发言:

"结果净系唱左《浪客剑心》片尾曲三分之一纯情既感情 咂!"

你呢个剑傻~~~

你实行想去啦,系咪?