中国龙珠论坛

加入龙论666

QQ登录

只需一步,快速开始

边个知道呢段时间有边个电视台播紧龙珠?

我记得以前的确系有电视台播映到打笛子大魔王果part既?

先前睇TVS-6都有追开嘎,不过一到世界杯就转晒足球动画,唔知依家众有无续播呢?

唉,E+播放龙珠D台最多就播到悟空打赢笛子魔童果度咋,我除咗细个果时体翡翠台嘅龙珠二世,其他台都5播啦!

真系无距地修,争少少都唔播埋距,又唔系无钱吖D电视台,唔通真系惊再播落去龙珠既影响力会收都收唔住?

我见到河南卫视有得播,我的侄仔话比我知的,果日我都有睇到!

D电视台净系播龙珠1、2,都未播过龙珠Z(除左好耐o既翡翠台以前)。。。

边有乜1同2啊,国内先至会甘分。Z甘长,岂不是要分123456?

TVS-6都系世界杯搞到龙珠停左就没再开

以下是引用ぁ寒江雪ぁ在2006-9-19 上午 08:33:33的发言: TVS-6都系世界杯搞到龙珠停左就没再开

haha 估唔到寒江雪都系广东人?先前我一路以为你系四川果边既。

系咯,d电视台人做野点可以甘无始无终嘎~

系甘了

上段时间华宇播头文字D都系就得1

后面D就无了,唔过隐

国庆节去人地朵到发现:

星期日珠江台公共频道上午有龙珠播:大约到天下第一比武大赛(短笛第一次参加、琪琪参加)

星期一重庆电视中午—下午段:亦系天下第一比武大赛(小林同悟空打,天津饭第一,结束后小林被杀,短笛大魔王出现)

朝早公共台好似有的播,系23届武术大赛果到,好似一日播几集,吾到8点开始播 播到10点半...

具体时间我就唔系好清楚了啊!

因为我都系人地屋企收看!

广东公共台啊!我睇到有啊!星期六日3点几播啊~

网络电视使过没?PPLIVE,PPSTREAM,SOPCAST等等放紧

如果要粤语既呢就用PPMATE,最近放紧龙珠二世,一日放20集

[未评]无

以下是引用kobe0668在2006-12-20 12:14:30的发言:

网络电视使过没?PPLIVE,PPSTREAM,SOPCAST等等放紧

如果要粤语既呢就用PPMATE,最近放紧龙珠二世,一日放20集

我同距系一样噶,我睇PPLIVE噶~~~

网络电视台都得啊?我晕!!